[:nl]

IDRW heeft er een Gault&Millau punt bij!

Gisteren (maandag 6 november 2017) was het weer zover, de presentatie van de Gault&Millau gids voor 2018. De Gault&Millau gids 2018 telt dit jaar meer dan 600 restaurants, waarvan 35 nieuwe vermeldingen; 25 restaurants zijn uit de gids verdwenen.

IDRW is dit jaar van 13 naar 14 punten gestegen. Met een waardering voor een goede wijn/ spijs combinatie, een uitstekende wijnkaart en prijs/ plezier. Daarnaast hebben we een prachtige recensie ontvangen. Daar zijn we met het gehele team erg trots op.

 

Wat is Gault&Millau?

Jaarlijks geeft Gault&Millau een compleet vernieuwde gids uit met de rapporten van het laatste jaar. Restaurants worden beoordeeld op een schaal tot twintig punten. Restaurants met minder dan 10 punten worden niet in de gids opgenomen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, het kan dus voorkomen dat een restaurant vorig jaar 17 punten had en nu meer of minder punten kan hebben. Naast het behalen van de punten voor restaurants, worden er ook awards toegekend aan personen, bijv. Beste Fromager van het Jaar.

Meer weten? Check de site van Gault&Millau.

 [:]