[:nl]

BIB Gourmand behouden

Dat het goede ook in drieën kan komen, is vanmorgen bewezen. Na een pracht recensie in de Lekker vorige week en 1 punt extra in de Gault&Millau, hebben we vanmorgen te horen gekregen dat we onze Bib Gourmand wederom hebben behouden. We zijn hier super trots op.

In het Bib Gourmand boekje van 2018 staan 135 Nederlandse restaurants die dus zijn bezocht en goedgekeurd door Michelin. Er zijn in Nederland 20 nieuwe Bib Gourmands uitgedeeld, daarnaast zijn er 19 vervallen dit jaar.

 

Wat is een BIB Gourmand precies?

BIB is het koosnaampje van Bibendum, die inmiddels is uitgegroeid tot het Michelinmannetje oftewel de ‘mascotte’ van de groep. Het hoofd van Bibendum is al jaar en dag een herkende afbeelding in de Michelingids.

De restaurants die het BIB Gourmand hebben, serveren een 3 gangen menu met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor maximaal € 39,- per couvert. Het gaat om de perfecte kwaliteit-prijs verhouding met dagverse streekproducten verpakt in een mooi betaalbaar 3 gangen menu in een top ambiance waar professionaliteit de culi-rode draad vormt.

Benieuwd naar ons Bib Gourmand menu? Klik hier.

 

[:]