Superior Queens In Den Rustwat IDRW

Het aspergeseizoen is aangebroken! Wij zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten voor onze gerechten. Bij Rungis staat kwaliteit voorop. Binnen 12 uur brengen zij de ‘Superior Queens’ van het land tot in onze keuken. Verser kan nauwelijks.

Het is belangrijk dat asperges zo snel mogelijk op tafel komen. Hoe jonger de asperge(plant), hoe beter de smaak en hoe zachter. Rungis overziet het gehele logistieke proces van steker tot keuken. De asperges worden met de hand geselecteerd, alleen de aller-allerbeste worden gekozen. Zij dragen de koninklijke naam: ‘Superior Queens’.

Onze asperges zijn volledig biologisch geteeld. Ze zijn van nature rijker aan antioxidanten en daarom gezonder. Antioxidanten hebben een beschermende werking waardoor ze het risico op hart- en vaatziekten ook nog eens verlagen.
Het is de bodem van Limburg die mede de smaak van de asperge bepaalt. De wat zanderige grond, met basismineralen van de soms overstromende Maasrivier is zeer geschikt voor de Superior Queens. De zandgrond heeft niet of nauwelijks invloed op de smaak, zodat de pure smaak behouden blijft.

Lees meer over de Superior Queens. Kom onze overheerlijke asperges proeven. Reserveer direct via de site.