Werkzaamheden

Van 21 maart tot en met 26 juni vernieuwt de RET de tramsporen op de Honingerdijk en een gedeelte van de Oostzeedijk.  Gelukkig zijn wij nog goed te bereiken, al is het via een kleine omweg. Dit hebben wij zo duidelijk en eenvoudig mogelijk voor u inzichtelijk gemaakt. Uiteraard mag u ons altijd bellen voor meer informatie!

De werkzaamheden vinden plaats in drie fasen. De omleiding voor Restaurant IDRW valt alleen in fase 1.  In fase 2 en 3 is de Honingerdijk weer open voor verkeer in de richting van de A. van Rijckevorselweg en daarmee zijn wij vanuit beide richtingen gewoon regulier bereikbaar.

Van 21 maart tot en met 29 mei (fase 1) zijn de Honingerdijk en de Oostzeedijk tussen de Oostmaaslaan en de Elisabethstraat (Oostzeedijk nr. 48) in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer vanuit het centrum (en tussen de Burgemeester Oudlaan en het Oostplein) wordt omgeleid via de Maasboulevard. Eventueel is ons restaurant ook via de Oostmaaslaan te bereiken.

Verkeer vanaf de A16 ondervindt geen hinder en voor dit verkeer zijn wij dus gewoon bereikbaar.

Klik hier om de plattegrond te bekijken

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag & woensdag: Vanaf 17:00 uur geopend voor diner, keuken open tot 20:30 uur.

Donderdag & vrijdag : Vanaf 12:00 uur – 17:00 uur geopend voor lunch. Vanaf 17:00 uur diner, keuken open tot 20:30 uur.

Zaterdag: Vanaf 13:00 uur – 17:00 uur geopend voor lunch. Vanaf 17:00 uur diner, keuken open tot 20:30 uur.

Zondag: Vanaf 13:00 uur – 16:00 uur geopend voor lunch & diner. Keuken open tot 16:00 uur (Restaurant sluit om 19:00 uur) !

Donderdag t/m zondag Brasserie stijl:  Eten | Drinken | Borrelen

De IDRW Cadeaubon

Bent u opzoek naar een bijzonder, origineel en gastronomisch cadeau voor uw geliefde, familielid, vriend/ vriendin of misschien een zakenrelatie?
Dan is de IDRW Cadeaubon het juiste geschenk. De IDRW Cadeaubon kan op elk moment worden verzilverd en u kunt zelf het bedrag bepalen.
U kunt deze bon bestellen via de e-mail of telefonisch.

Wij accepteren alleen onze eigen IDRW Cadeaubon en de Gegarandeerde Dinerbon.

Reserveren