Diner
À la carte
Glasarrangement

Mondiaal | 6-gangen

  1. Blue Vin tonijn | Noordzee krab | crème fraîche | appel | soja
  2. Bouillabaisse wilde garnaal
  3. Bloemkool | beurre noisette | aardappelschuim | hazelnoot (supplement: 5 gr. Imperial Heritage Kaviaar 12,50)
  4. Ossenstaart | vadouvan schuim | madeira
  5. Staartstuk van Miguel Vergaza | Black Pepper saus | shiiktake | aubergine | tuinkers
  6. Pure chocolade | koffie | braam

(Optioneel) Gebakken zwezerik | octopus | uiencompote | granaatappel 14,5
(Optioneel) Gebakken langoustine 6,75 p.s.
(Optioneel) Kaasarrangement 16,5
(Optioneel) Gillardeau Oesters cru | citroen 4,50 p.s.
(Optioneel) Gebakken zwezerik 7,50 p.s.

Alliance | 4-gangen

  1. Blue Vin tonijn | Noordzee krab | crème fraîche | appel | soja
  2. Bloemkool | beurre noisette | aardappelschuim | hazelnoot (supplement: 5 gr. Imperial Heritage Kaviaar 12,50)
  3. Staartstuk van Miguel Vergaza | Black Pepper saus | shiiktake | aubergine | tuinkers
  4. Pure chocolade | koffie | braam

**Niet op zaterdag tijdens beschikbaar tijdens diner.

(Optioneel) Gebakken zwezerik | octopus | uiencompote | granaatappel 14,5
(Optioneel) Gebakken langoustine 6,75 p.s.
(Optioneel) Kaasarrangement 16,5
(Optioneel) Gillardeau Oesters cru | citroen 4,50 p.s.
(Optioneel) Gebakken zwezerik 7,50 p.s.

À la carte

U kunt items van onze menu’s ook à la carte bestellen

Voorgerecht 25

  • Hamachi | geïmpregneerde watermeloen met szechuan button | salty finger | zuring granité
  • Kalfstartaar | Noordzee krab | Kaviaar | gepocheerde oester
  • Geroosterde rode biet | pommes souffle | steranijs dressing

Hoofdgerecht 35

  • Zeebaars gele curry | gestoomde Soi-Sam | side salad mango – kokkel – basilicum
  • Runderlende van Miguel Vergaza | cordycepes | aardappel krokant | snijboon  salade | snijboon jus | saus van gefermenteerde knoflook
  • Gebarbecuede avocado | sjalot  zoetzuur en krokant | sesam soja | wasabi crunch

Zoete desserts 16,5

  • Pure chocolade ganache | snicker | dulce de leche | gezouten karamel | pinda crumble | amandel karamel ijs

Nagerechten 17,5

  • Kaasdessert St. Nicolas Brebis de Dalmerie met geschaafde groene appel | asperge | dressing van Masia el Altet
  • Gebrande eendenlever | mosterdvijgen | brioche krokant | yoghurt dennentoppen ijs

Kijkje in de keuken