The most wonderful time of the year

The most wonderful time of the year

Ik weet niet hoe het bij jou werkt, maar ik word een ander mens als het voorjaar en de zomer beginnen. Ik strijk zelf met veel plezier neer op een mooi terras en we ontvangen gasten van ons restaurant ook graag buiten voor een lunch of diner. Het zorgt voor andere, nog positievere vibes.

Voor mij is de zomer de ‘most wonderful time of the year’. Ik geniet van het leven, maar merk dat dit onbewust allemaal nog net wat beter gaat als de zon schijnt. Er is al daglicht als ik ’s ochtends vroeg wakker word en ook in de avond hoeft de lamp later aan.

Terras
Ik ben trots op ons terras, dat omgeven is door groen en gelegen is in een prachtig deel van de allermooiste stad van Nederland. Zeker in de zomer, als alles in bloei staat.

Niet alleen ik, maar ook de mensen uit mijn team worden enthousiast van serveren op het terras. Het maakt ons mooie vak nog mooier. En wat we iedere dag met veel plezier doen, doen we op dat soort momenten met net nog wat meer plezier. Ik kan niet uitleggen hoe dat komt. Het is iets ongrijpbaars, maar het doet geen pijn dus dat scheelt.

Investeren in kwaliteit
Daar komt bij dat ik de afgelopen jaren heb geïnvesteerd in de kwaliteit van het terras. Ik heb mooie tafels en comfortabele stoelen aangeschaft. En de tuin wordt met zoveel liefde verzorgd dat de kleurenpracht volledig tot zijn recht komt.

Voedselbos
Dat laatste geldt ook voor onze samenwerking met het lokale voedselbos. We kunnen nog meer invulling geven aan het credo ‘in de ochtend van het land, in de middag en/of avond op het bord’. Er bloeit zoveel moois om de hoek van ons restaurant. Niet alleen ernstig smakelijk, maar ook hartstikke duurzaam. Twee vliegen in één klap.

Zomerse gerechten
Wij zorgen ervoor dat het op het terras aan niets ontbreekt en jij onbezorgd kunt genieten van alle zomerse gerechten op onze kaart.

Zomersluiting
Overigens is het goed om te weten dat de deuren van ons restaurant van 21 juli tot en met 13 augustus gesloten zijn. We gebruiken deze periode om ons op te laden en op zoek te gaan naar inspiratie, bijzonderheden, nieuwe producten en geweldige ervaring.

Als u dat ook gaat doen, dan wens ik u en mooie vakantie. Wij zijn er woensdag 14 augustus weer en ik ben ervan overtuigd dat we ook dan nog kunnen genieten van zonneschijn en hoge temperaturen. Nu alleen hopen dat de zon geen zomerstop heeft gepland.

Marcel van Zomeren, restaurant In den Rustwat

Aanmelden nieuwsbrief