Kerst bij IDRW

Meer info
Kerst2020-12-15T12:04:24+01:00

Kerst 2020

Lieve gast,

Het is u vast niet ontgaan dat wij tijdens de kerstdagen gesloten moeten blijven… ‘Gelukkig’ kwam het voor ons niet als een verrassing, het was een bevestiging op wat we al hadden besloten. We hadden namelijk voor onszelf al de knoop doorgehakt en besloten om dicht te blijven en ons te richten op de Take Away.

Hierdoor hebben wij ons dus de afgelopen periode goed kunnen richten op het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën. En die hebben we in overvloed. Samen met het team zijn we op mooie alternatieven gekomen.

We hebben een feestelijke Christmas Take Away Box samengesteld, die beschikbaar is als aperitief, lunch of diner. In nauwe samenwerking met onze wijnleveranciers hebben we halve flessen beschikbaar van de mooiste wijnen. Uiteraard ook alcoholvrij. Dit geeft u de gelegenheid om voor een betaalbare prijs te genieten van een top wijn.

!! Let op; belangrijk !!
Aperietiefbox – Doordat de vleeswaren speciaal uit Spanje komen en dus tijdig besteld moeten worden,  vragen wij u de  IDRW Aperitief box vóór uiterlijk 14 december te bestellen.

De Christmas boxen kunnen worden afgehaald op 23, 24, 25, 26 en 27 december tussen 12:00 – 14:00 uur. (Geef dit s.v.p. aan bij de afhaaldatum.)

Wegens verwachte drukte maximaal 100 bestellingen per dag dus wees er op tijd bij!

DIEETWENSEN & ALLERGIEËN

  • Indien er speciale allergieën en of dieetwensen zijn dienen deze van te voren worden doorgegeven via het opmerkingenveld in de winkelmand.
  • Voor andere invullingen of wensen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.
  • Wanneer u een bij bestelnotities uw gewenste afhaaltijd aangeeft, doen wij onze uiterste best hier gehoor aan te geven.
Bestel hier uw Kerstbox
Ga naar de bovenkant