Private Dining Rotterdam

Restaurant In Den Rustwat is meer dan een verfijnd, eigentijds restaurant in een authentiek pand op een ultieme plek. Bij IDRW bieden wij gezelschappen tot 60 personen alle mogelijke gelegenheden voor private dining.

Familiefeest, zakelijke bijeenkomst of bruiloft?

De Oranjerie achter het monumentale pand is dé ideale ruimte voor een culinaire middag of avond.
U verzint het, wij verzorgen het. En wist u dat IDRW een officiële trouwlocatie is?
Onze Oranjerie is geschikt voor een gezelschap tot zestig gasten en beschikt over een eigen terras met privacy, midden in de natuur.
De Oranjerie is op aanvraag ook op zondag en maandag beschikbaar.

Private dining Rotterdam, in alle rust en style

Een perfecte plek voor een lunch, zakelijke bijeenkomst, receptie, promotiediner, bijzondere verjaardag of familiefeest.
Op zoek naar een locatie voor proeverijen in Rotterdam? Bij ons is dit natuurlijk ook mogelijk!

Kortom, voor private dining in de regio Rotterdam is IDRW een toplocatie. Wij nodigen u dan ook graag uit om eens te komen kijken en de mogelijkheden rustig door te nemen.

Bel vrijblijvend voor meer informatie of reserveringen via 010-4134110 of stuur een mail naar info@idrw.nl.

Wat is een Oranjerie eigenlijk?

De oorsprong van de Oranjerie of Orangerie (van het Franse oranger: sinaasappelboom) is een gebouw waar men ’s winters de kuipplanten bewaart, die ’s zomers buiten staan.

Een Oranjerie werd gebouwd om te kunnen pronken met de dure en exotische bomen die uit verre landen en kolonies werden overgebracht. Vanwege het klimaat is het in Noord-Europa niet mogelijk buitenshuis tropische of subtropische planten en bomen te houden. Deze worden daarom in kuipen geplant, zodat ze in de winterperiode binnen kunnen worden gezet. Hiervoor werden speciale opstallen gebouwd. Voor andere bomen werden dan weer grote serres en palmenhuizen gebouwd. Deze gebouwen dateren doorgaans uit de 17e, 18e en 19e eeuw.

Onze Oranjerie is echter ingericht om u in een heerlijke omgeving de gelegenheid te bieden voor private dining.