Review In Den RustWat
You can find a gathering of our online reviews here.
Reviews
CM V.
16:56 30 May 23
Helemaal top!
Marco V.
18:17 27 May 23
Heerlijk gegeten, mooi restaurant en hele fijne bediening, geweldig dus
frits de J.
10:36 23 May 23
Luc W.
11:46 19 May 23
Heerlijk gegeten, denken goed mee over aangepast menu inclusief alcoholvrije drankjes tijdens zwangerschap
Christian T.
04:43 13 May 23
Zoals altijd heerlijk gegeten.
Irene D.
13:49 11 May 23
Alles topGastvrij ontvangen en bekwaam en vriendelijke medewerkers en een geweldige keuken
Lisza-Marie A.
09:00 27 Apr 23
Graag deel ik mijn positieve ervaring bij Restaurant In den Rustwat. Het was een aangename verrassing om hier te lunchen. Het was mijn eerste keer en ik had geen idee wat ik kon verwachten. Ferry, de ober, heeft goed zijn best gedaan om mij op mijn gemak te laten voelen en de service was uitstekend.Ik had een vier gangen lunch met twee voorgerechten en ik was bang dat ik niet vol zou zitten met de porties, maar dit viel reuze mee. De gerechten waren niet alleen mooi gepresenteerd, maar ook overheerlijk. Het was duidelijk te proeven dat de ingrediënten van hoge kwaliteit zijn en dat er veel aandacht werd besteed aan elk klein detail.Al met al kan ik zeggen dat het een fantastische ervaring was en ik kan dit restaurant zeker aanraden. Dank je wel voor de geweldige lunch!
Leo L.
15:20 14 Apr 23
Mooi restaurant. Goede bediening erg attent.De gerechten zijn van zeer hoog niveau. Klasse
Willem de K.
06:40 19 Mar 23
Anindya P.
12:35 04 Mar 23
Amazing experience and truly exceeding my expectation! Nice ambiance, and service. Food is classic and delicious! We’ve been to a lot of Michelin star restaurant and i think this restaurant has even better quality!
Peter S.
21:06 11 Feb 23
rene T.
09:51 05 Feb 23
In 1 woord fantastisch, arrangement genomen met mainport hotel in hartje Rotterdam. dat je lekker kon eten hier wisten we al maar in combinatie met het hotel heb je een top weekend !!! Marcel en team een dikke 10 ,wat was het eten weer bizar lekker en wat een goede wijnen en verassend een bier ook bij de gerechten. Wij komen weer terug .
Annet van der S.
15:13 20 Jan 23
Wat een oase van rust, gezelligheid en elke gang is een verrassing op je bord.
Ante P.
13:03 14 Jan 23
Super mooie locatie nabij de Erasmus Universiteit. Heerlijke lunch gehad na een promotie. Het eten ziet er niet alleen gaaf uit, het is ook echt heerlijk. Fijne ondersteuning gehad bij het plannen en op de dag zelf was het top geregeld. Maakt een mooie dag nog mooier!
Emiel B.
17:35 05 Jan 23
Nerina S.
09:06 03 Jan 23
Vorige week heb ik heerlijk gegeten bij de @idrwrotterdam in Rotterdam ❤️ een echte aanrader ❤️Fine dining in een eeuwenoude herberg in een groene oase.Mooie gerechten die perfect op smaak zijn en een top service maken hier uit eten gaan tot een culinair feest. De vier gangen lunch was zeer smakelijk.Van mij mogen ze een sterretje krijgen.
Helena R.
10:15 26 Dec 22
Wederom een fantastische gastronomische kerst omringd door een 5 sterren team, dankjullie wel IDRW
Marc van L.
21:08 24 Dec 22
Die Michelin sterren aspiraties zijn te proeven hoor, het was heerlijk en bijzonder!
Willem M.
18:55 17 Dec 22
Goed eten. Attente bediening. Mooie selectie wijnen.
Marco Z.
22:31 15 Dec 22
Karel B.
18:39 14 Dec 22
Eerste bezoek maar hopelijk niet het laatste.Inventieve moderne keuken.Mooie wijnkaart.Bravo,dit was top.
Eileen S.
20:17 26 Nov 22
BlidD Z.
18:51 26 Nov 22
Fine dining haute cuisine.... Overall great dining experience!
Peter E.
17:21 25 Nov 22
Zeer mooi restaurant met zeer goede bediening en excellent eten. Een echte aanrader
Gerard J.
22:53 29 Oct 22
Jan B.
08:42 25 Oct 22
Fantastisch, zeer gastvrij ontvangst, top bediening, top wijn en mooie gerechten
Piet Van Den B.
09:10 02 Oct 22
Mooie locatie, zeer goede bediening. Het diner was voortreffelijk met heerlijke wijnen.We zaten gezellig in de verbouwde serre.TOP!
Pim R.
17:41 29 Sep 22
Erg lekker eten en drinken. Zeer goed personeel
Pieter den H.
21:00 21 Sep 22
Alles klopt smaken op het bord, balans bereidingen zijn helemaal geweldig. Service vakkundig en zeer gastvrij. Sterwaardig!!!!
Michiel Den H.
19:41 21 Sep 22
Hans van der K.
18:12 21 Sep 22
De service is geweldig. Sommelier is deskundig. De drie gangen lunch was zeer smakelijk.
Geert-Jan H.
21:49 16 Sep 22
Niels H.
11:46 04 Sep 22
Geheel in de watten gelegd van aankomst tot vertrek. Mooie selectie wijnen met bijpassende gerechten en andersom.
Ellen V.
12:59 18 Aug 22
Fantastische ervaring, heerlijk gegeten, uitstekende vriendelijke bediening. Mooie combinatie van smaken, zeker voor herhaling vatbaar!
jeroen V.
15:45 14 Aug 22
Top restaurant! Een 'hidden gem' van Rotterdam. Voor ons dan. Geweldige smaken, mooie balansen. Heerlijk buiten kunnen eten. Bediening is een ideale combinatie van gastvrijheid, fijne losse communicatie en professionaliteit. Voor herhaling vatbaar. Het is niet onze laatste keer! Jeroen en Christel
Ron K.
07:59 04 Aug 22
Een topervaring! Hier op terras een lunch genoten. Heerlijke combinaties en een prachtige wijn erbij. Neem de tijd en geniet van de service. Erg gastvrij en relaxed, een aanrader!
Marius V.
09:06 24 Jun 22
Wat een fantastische plek met heerlijk eten. Afgelopen woensdag op het terras gedineerd. De rust middenin in de stad, in combinatie met het vriendelijke personeel en het heerlijke eten maakt dit tot een mooie ervaring. De synchroon bediening aan tafel is een soort culinaire dans…. 5 sterren waard!
Ton R.
15:03 10 Jun 22
Heerlijk gegeten. Oprecht zitten smullen van elk gerecht. Top!
stefan van S.
08:02 10 Jun 22
Andre K.
20:18 27 May 22
I'm so glad they are open again. Great classy dinner, highly recommended
Rook N.
08:04 23 May 22
Niet voor niets een prijs gewonnen , erg goed en verzorgd eten en wereld bediening.
Adrie van K.
15:18 17 May 22
pierre L.
06:19 28 Mar 23
Ad Sint N.
10:02 12 Mar 23
Was een prima avond goed gegeten en service helemaal goed
HENNY F.
23:02 25 Feb 23
Smaak is niet objectief, ik had zelf wat bedenkingen maar mijn partner absoluut niet. Dus voor wat het waard is. Prima uitgaan geweest.
Paul G.
08:00 19 Nov 22
Prima keuken, vriendelijke bediening
aurelia
18:54 13 Nov 22
Excellent service
A H.
08:56 19 Jun 22
Excellent food, with great wine paring. The staff is very friendly and professional.I would have appreciated it if they would have offerd my grandfather a seat while he was waiting, (besides the fact that he was an hour early). I don't think making an 84 year old wait standing in the hot sun on the parkinglot is very decent.
Adriaan W.
08:12 16 Jun 22
Met zomers weer retour naar Rotterdam voor een kennismakingslunch bij het beste Prijs/Kwaliteit Restaurant 2022 gekozen door de 500 beste chefs van Nederland.Het 16e eeuwse pand dat vroege diende als herberg, welke is verplaatst aan het begin van de 2e helft van de 20e eeuw, is gelegen in het groen van de Trompenburg Tuinen.Het terras aan de voorzijde was ingedekt. We werden begeleid naar een grote ronde tafel aan de rechter zijde. Als aperitief een Griekse Malagouzia Turtles Vineyard 2021 van Alpha Estate die aardig beviel. Als knabbel een glazen schaaltje met “gepofte” mais gekruid met ras el hanout, lekker maar deze verpeste wel de smaak van de wijn.Het hapjes trio bestond uit een tapioca krokantje gekruid met harissa afgewerkt met toefje aioli en toefje yuzu gel, goed.Pani puri gevuld met sappige salade van tomaat met Japanse augurk afgewerkt met een dotje citroenmayonaise, erg lekker.En krokantje van filodeeg met crème van gebarbecuede bloemkool, gemarineerde snijboon en stukjes ham. Lekker met goede textuur.De eerste wijn werd keurig gepresenteerd. Blanco 2021 van Pepe Mendoza Casa Agrícola, heerlijk aroma, redelijk vol en complex in de mond met een bittertje in de afdronk. Op een prachtig wit bord een strakke presentatie. Een krans van plakjes geschroeide makreel afgewerkt met dotjes limoen gel, takjes van zeekraal en codium, in het centrum Ajo Blanco gemaakt van gefermenteerde knoflook waarop een geroosterde amandel. In de mond een hoofdrol voor de makreel die redelijk hoog op smaak was. Het hapje met amandel vond ik het lekkerst. Het bittertje in de afdronk van de wijn werd versterkt door de rijke smaken, jammer. (6,75)Blij werd ik van de Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Trocken 2020 van Georg Mosbacher, duidelijk meer mijn favoriete stijl. Ernaast een strakke compacte presentatie. Als basis Noordzee krabsalade aangemaakt met oestermayonaise en groene appel waarop gekonfijte krab en oesterblad. Heerlijk frisse krab die door de gekonfijte krab (met toets van bisque) meer diepgang kreeg, gecompleteerd door de ziltige toets van het oesterblad. De wijn vulde het gerecht aan met zijn heerlijke aroma. (8,75)Een natuurwijn voor bij onze topper van de middag. Ulls de Mel Vi Blanc 2019 van Els Vinyerons gemaakt van Xarel-lo, overgeschonken in een schenkglas (uit de selectie van van restaurant de Swaen). Verleidelijk aroma, in de mond mooie zuren, tonen van rijpe appel en een vleugje oxidatief. Op een prachtig bord een compacte presentatie. Als basis een schuimige beurre noisette waarin een salade van Opperdoezer Ronde aangemaakt met bieslook en époisses, waarop een bruingebakken tarbotfilet. Cuisson was top, stevige vis met verfijnde smaak, de salade met betoverende époisses toets maakte het rijker zonder te overdrijven. De Xarel-lo was een voltreffer, hij maakte het feestje compleet, genieten. (9)Bij het pièce met zwezerik was nog geen wijn geselecteerd dus moest ik zelf kiezen uit de voorselectie van de Sommelier. Hoewel ik de Chardonnay lekkerder vond leek mij de Fontana del Fongo Valpolicella Classico 2020 van Luciano Arduini een betere keuze vanwege de hogere zuurgraad. Uit de keuken drie stukken krokant gebakken kalfszwezerik geparfumeerd met zeste van limoen, ernaast een compote van zoete ui, stukjes asperge, tuinboontjes, doperwtjes en melasse op basis van daslook, aan tafel afgewerkt met en frisse saus van fenegriek. Keurige bereidingen met pure smaken die goed combineerden en in balans waren met de Valpolicella. (8)Als dessertwijn de Castel Firmian Moscato Giallo Trentino 2021 van Mezzacorona, gemaakt in een elegante fris zoete stijl met de typische muskaat toets. Aan de linkerzijde een cremeux op basis van yoghurt met dotjes vanillecrème, basilicumcrème waarin partjes verse aardbei en merengue schotsen, rechts een quenelle vanille ijs met gemalen witte chocolade op een bedje van amandel crumble. Aan tafel aangevuld met aardbeien op eigen siroop. Een licht en fris dessert met pure smaken die goed combineerden, waarbij de wijn keurig aansloot. (8)Bediening was uitstekend verzorgd.
A.J. van der S.
10:34 28 May 22
Gezellige sfeer, prima bediening, eten prima, alleen steeds hetzelfde ronde vormpje.